Mogelijkheden

Het (laten) bouwen van een website kan serieus ‘in de papieren’ lopen waardoor het zelf bouwen of bouwen met begeleiding een goed alternatief voor jou kan zijn. Zelf bouwen of laten bouwen als jij gewoon een mooie en eenvoudige website wilt kan gelukkig ook voor een gewoon normaal bedrag.

Jij bouwt / ik begeleid je

Een strippenkaart is handig en geeft jou de vrijheid om mij in te schakelen als jij dat nodig hebt. Je schaft een strippenkaart aan voor een x aantal uur.

Ik bouw voor jou

Maak een keus uit onderstaande opties.

Je kunt natuurlijk ook combineren met een strippenkaart voor support of begeleiding als je na afloop hulp nodig hebt.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

De facturering loopt via YourInnergy

Benodigde voorkennis

Goed om te weten

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op gebruik van WordPress en het Astra-theme. Dit pakket wordt aangevuld met een aantal vrij te gebruiken ‘plug-in’s. Afhankelijk van het gekozen pakket zijn dat tussen de 4 en 8 plug-ins.
Wil je speciale plug-ins of betaalde versies van plug-ins? Ik help je daar ook graag bij. Neem contact op!

Benodigde voorkennis

Je hebt ervaring met een computer en het werken met programma’s als bijvoorbeeld een tekstverwerker. Aspecten als hoe selecteer, verwijder en bewerk je tekst heb je wel nodig om een website te kunnen bouwen. Heb je die kennis niet of onvoldoende dan is het te overwegen om de website door mij te laten bouwen.

Is jouw website klaar, kies dan voor een strippenkaart voor support zodat je zelf snel wijzigingen of teksten op jouw website kunt plaatsen.

Werkwijze website laten bouwen

Kennis met elkaar maken en afstemmen van de wederzijdse ideeën en verwachtingen helder hebben werkt gewoon makkelijker en draagt bij aan Gewoon een Eenvoudige en Mooie website voor jou!

Huiswerk

Ha klinkt misschien apart maar om jouw website echt jouw website te laten zijn is het goed na te denken over:

* Let op!
Jij bent ten alle tijde verantwoordelijk voor wat jij mij aanlevert!

Hulp bij domeinregistratie en/of hosting nodig?

Als je het spannend vindt om jouw domeinnaam en/of hosting te registreren en/of aan te vragen wil ik jou daar ook bij begeleiden. We maken een online afspraak waarbij ik via een optie ‘share screen’ mee kan kijken om je te begeleiden.

TIP!
Via deze link registreer je jouw hosting en domeinnaam registreren met een leuke welkomstkorting.