Samen werken met mij

Natuurlijk kun je zelf uitvinden hoe alles werkt, dit kost echter heel veel tijd en energie.
En ja, ik weet er alles van… als je het hebt over ‘ik kan het zelf wel’, dan zag je mij. Een aantal zaken heb ik in de loop der jaren geleerd en één daarvan is dat als ik dingen samen doe dat een aantal belangrijke voordelen heeft:

Met name die punten waren voor mij belangrijk om met anderen samen te werken. De tijd en energie die ik daarmee ‘verdiende’ kon ik vervolgens steken in andere dingen. Ik schat in dat jij jouw website het liefst zo snel mogelijk online wilt hebben zodat jouw toekomstige klanten jou weten te vinden en weten wat jij voor hen kunt betekenen.

Een aantal punten die jij mag meenemen in jouw afweging met mij samen te werken:

Durf je het aan om samen jouw website te bouwen?

Ik heb er alle vertrouwen in, het is aan jou de stap te zetten en een afspraak te maken.

Wie weet ontmoet ik je binnenkort online.
Astrid

Astrid van der Does